فروش ایران خودرو آذر ۱۴۰۴ بدون بلوکه پول؛ آخرین مهلت ثبت نام ایران خودرو چه زمانی است؟ + زمان قرعه کشی اعلام جزئیات هزینه و عملکرد پروژه بارورسازی ابرها در کشور آخرین قیمت گوشت قرمز؛ امروز شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ مهلت ثبت نام خودروهای وارداتی تمدید شد/ راهنمای کامل سامانه ثبت نام ثبت نام خودروهای وارداتی برای متقاضیان قیمت دلار و یورو امروز شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ + جدول آخرین قیمت گوشت مرغ و تخم مرغ در اولین روز هفته اعلام شد اعتبار جدید کالابرگ الکترونیکی در اختیار دهک‌های درآمدی میانی آمارهای عجیب از صادرات میلیون ها دلار کالای اساسی بدون برگشت ارز موقتا ترمز واردات گوشی لوکس از مسیر مسافری کشیده شد بارش برف مدارس و دانشگاه‌های اصفهان را تعطیل کرد نرخ مصوب برنج وارداتی برداشته شد قیمت جهانی طلا امروز 1404/9/28 بانک مرکزی: واردات در مقابل صادرات نباید محدود شود پروازهای بارورسازی ابرها تا پایان بهار ادامه دارد

انتقال حدودا ۳ میلیارد لیتر سوخت مایع به نیروگاه‌های کشور

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران با اشاره به سوخت‌رسانی به نیروگاه‌های کشور گفت: طی ۹ ماه سال جاری ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون لیتر سوخت به نیروگاه‌های کشور انتقال داده شده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۷ - ۲۶ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 16
کد خبر: ۱۶۸۶۸۷

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران، ارسلان رحیمی با اشاره به روند سوخت‌رسانی به نیروگاه‌های کشور تصریح کرد: درحال حاضر نیروگاه‌های متصل به شبکه خطوط لوله طبق برنامه تعریف شده سوخت مورد نیاز خود را دریافت می‌کنند.

رحیمی اظهار کرد: با کاهش شدید دما و باتوجه به ناترازی گاز و نیاز مبرم نیروگاه‌ها برای تأمین خوراک، این امر با ارسال سوخت مایع به عنوان سوخت جایگزین به نیروگاه‌ها از بستر شبکه خطوط لوله در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران با اشاره به سهم ۶۰ درصدی شبکه خطوط لوله در روند انتقال سوخت و فرآورده‌های نفتی گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان آذرماه، دو میلیارد و ۸۰۰ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه‌های کشور از طریق خطوط لوله انتقال نفت تحویل داده شده است.

وی با بیان اینکه هم اکنون ۱۹ نیروگاه کشور به شبکه خطوط لوله متصل هستند، بیان کرد: از جمله برنامه‌هایی که به منظور گستردگی خطوط لوله انتقال باتوجه به نقشی که این مجموعه در بهینه‌سازی مصرف انرژی و صرفه‌جویی در سوخت دارد اتصال ۹ نیروگاه دیگر به به این شبکه در دستور کار قرار گرفته است.

به گفته رحیمی این امر مستلزم تأمین حدود ۵۹۰ میلیارد تومان اعتبار است که درصدد هستیم بر اساس اعتبارات محقق شده و اولویت بندی‌های انجام شده این برنامه عملیاتی شود.

وی در خاتمه خاطر نشان کرد: در راستای اجرای این برنامه، آذرماه سال جاری نیروگاه شهید سلیمی نکا به شبکه خطوط متصل گردیده است./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار